Greška
 • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 110
(5 glasova)
subota, 14 jul 2012 21:07

KOMERC KEKA Featured

font size decrease font size decrease font size increase font size increase font size Print  

Preduzeće KOMERC KEKA osnovano je 01. 07. 2004. godine. Osnivač preduzeća je Žarko M. Vukčević. Osnovna djelatnost je prodaja građevinskog materijala, elektro i vodoinstalacionih materijala, alata, boja i lakova, a bavimo se i transportom i špedicijom, prodajom nekretnina i izgradnjom objekata.

    U skladu sa razvojnom politikom preduzeća izrasli smo u kolektiv koji danas broji 67 zaposlenih. Spektar poslovnih saradnika proširio se na veliki broj renomiranih preduzeća iz zemlje i inostranstva. Razvojne prioritete preduzeća predstavljaju proširenje prodajnog asortimana, poboljšanje kvaliteta usluga kao i osavremenjivanje načina poslovanja u cilju osvajanja tržišta u zemlji i inostranstvu.
    Komerc KEKA u svom stovarištu kupcima nudi široku paletu kako usluga tako i proizvoda najrenomiranijih proizvođača građevinskog materijala, sanitarija, alata...
    Komerc KEKA ima saradnju sa vodećim proizvođačima građevinskog materijala iz zemlje i regiona: cement, crijep, opekarski proizvodi, armaturne mreže, džakirani kreč, cijevi limovi i profili svih dimenzija, rezana građa svih dimenzija, hidro i termo izolacija, sve granulacije pijeska.     Salon koji se nalazi u sklopu stovarišta nudi mogućnost kupovine slijedećih proizvoda: keramika najrenomiranijih proizvođača, ljepila za keramiku, fug mase i lajsne, parketi i laminantni podovi, kompletan elektro i vodoinstalacioni material, sanitarije i kupatilska galanterija, sobna vrata, alati i HTZ oprema.
    Komerc KEKA svojim klijentima i potencijalnim partnerima nudi široku paletu usluga, i to:
- Izgradnja objekata u visoko-gradnji do faze uređenja ili po sistemu ključ u ruke.
- Usluge transporta na svim destinacijama u zemlji i inostranstvu.Vršimo transport paletirane robe, rasutih tereta i svih vrsta kontejnera.
- Nudimo vam proizvodnju i prevoz betona mikserima od 6, 9 i 10 kubika, i pumpanje betona na visini do 32m.
- Vršimo iskope i deponovanje svih vrsta materijala.
Iz širokog spektra svojih djelatnosti, Komerc KEKA se može pohvaliti i izgradnjom i prodajom nekretnina, stambenog ili poslovnog karaktera. Sve objekte karakteriše visok kvalitet gradnje i posjedovanje svih potrebnih dozvola i dokumentacije za njihovo korišćenje u poslovne svrhe.
    Sa zadovoljstvom ćemo prihvatiti svaku sugestiju, prijedlog ili primjedbu koju nam uputite putem našeg e-mail-a. U nadi da ćete postati naš saradnik, ili pak svojim sugestijama pomoći u ostvarivanju naših ciljeva, prijateljski vas pozdravljamo i očekujemo vašu posjetu.

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Bar
 • Kontakt:

  Adresa: Bul. JNA D-9, Bar

  Tel/fax.: +382 30 313 276
               +382 30 313 277
  Mob.: +382 67 235 215

  E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
             
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  Web site: www.keka.co.me

Last modified on sreda, 16 jul 2014 21:32
Login to post comments