Greška
 • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 110
(6 glasova)
ponedeljak, 16 jul 2012 08:41

Bar Construction&Investment Group Featured

   Firma “BAR-Construction and Investment GROUP” je osnovana početkom 2006. godine. Njena osnovna djelatnost je investiciona izgradnja stambenih objekata. Osnivač i izvršni direktor firme je Doktor Juha Kalevi Hongisto, inženjer građevinarstva sa višedecenijskim iskustvom na izgradnji mega tržnih centara, poslovnih i rezidencijalnih objekata po Evropi i Bliskom Istoku.

    Završeni objekat je desetospratnica u Baru, izgrađena po visokim evropskim standardima.

    Sjedište firme se nalazi u poslovnoj zgradi G-9, Jovana Tomaševića, na drugom spratu, gdje se mogu dobiti sve neophodne infomacije.

    Objekat „G-11“ - „Residence des Oliviers“ je stambeno-poslovni objekat od deset spratova, građen po visokim standardima, sa kvalitetnim materijalima, a sve u funkciji poboljšanja načina življenja i uštede energije. Objekat je smješten u centru Bara, u Bulevaru Revolucije, preko puta sportske hale „Topolica“, i udaljen je od plaže 150m.

    Struktura stanova po etažama, sastoji se od tri dvosobna stana različitih kvadratura i rasporeda od 82, 86 i 88 m², kao i dva jednosobna stana od 50 i 52m². Koncepcija tokom izgradnje objekta je da se budućim stanarima osigura kvalitetan način življenja.


    Fasadna stolarija na objektu rađena je od drveta debljine 9cm, sa vanjskim aluminijskim roletnama i nisko emisionim staklima. Parket je hrastov, puno drvo 21mm, međuspratna hidro, termo i zvučna izolacija od 10cm. Fasada na objektu je silikonska sa termoizolacijom od 10 cm, što obezbjeđuje uštedu energije, kao i sistem grijanja i hlađenja, multisplit sistem - „Mitsubish“, podno grijanje i sušači peškira u kupatilima. Sanitarije „Pozzi Ginori“, kolekcija „Egg“, slavine i tuševi „Hansgrohe“, i bezšumni sistem vodovoda i kanalizacije. Unutrašnja vrata su hrastova, proizvođač „Enterijer Janković“, kao i ulazna sigurnonosna vrata, obložena hrastovim panelom od istog proizvođača. Kupcima je obezbijeđena i kuhinja od italijanskog proizvođača „Mobilificio Torinese“ u boji po izboru, sa „Ariston“ električnom opremom. Objekat posjeduje dva lifta „Otis“ Geon2, svaki za po četrnaest osoba.

    Objekat je završen u potpunosti i useljiv. Zgrada je 24 sata dnevno pod nadzorom čuvara.

No comments

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Bar
 • Kontakt:

  Adresa: Ul. Jovana Tomaševića G9, Bar
  Tel/fax:  +382 30 313 001, 030 303 701
  Mob:  +382 69 032 344 
  E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  Web site: www.bargroup.me

Last modified on četvrtak, 22 novembar 2012 15:22
More in this category: Hidromol »
Login to post comments