(2 glasova)
ponedeljak, 16 jul 2012 20:55

Haydana's lady fitness

font size decrease font size decrease font size increase font size increase font size Print  

 

Dobro došli na internet prezentaciju novih standarda fitnesa. Nažalost ne postoji način da putem interneta naručimo savršeno tijelo, niti magičan put kojim ćemo ga dovesti u idealno stanje. Ali postoji mnogo različitih načina da postaviš bolje ciljeve. pomjeriš svoje granice, prihvatiš nove izazove i ostvariš sopstveno savršenstvo. Magičan štapić je u tvojim rukama. Vježbaj sa nama!

PILATES

MALE LOPTE, PRSTEN TRAKE, POWER YOGA

Pilates

vam pomaže da se oslobodite bolova u kičmi, ojačate trbušne i leđne mišiće, poboljšate disajne sisteme, povećate pokretljivost zglobova i dobijete lijepo i vretenasto tijelo.

AEROBIC

HI-IMPACT, HI-LO, VJEŽBE OBLIKOVANJA

Hi-impact-

u bukvalnom prevodu znači 'jak udar'. Obuhvata korake jakog intenziteta. Namijenjen je isključivo dobro utreniranim vježbačima.

Hi-lo-

kombinacija jednostavnih plesnih pokreta visokog intenziteta ukomponovanih u jednostavnu koreografiju.

Vježbe oblikovanja-

ako ne volite skakanje, ovo je program za vas. Sve vježbe su niskog do srednjeg intenziteta rada, pri čemu se koriste tegići i gumene trake. Bez složenih koreografija.

 

KICK

KICK AEROBIC, TAE BO

Uključuje pokrete iz raznih borilačkih vještina i jedan je od najzahtjevnijih i najintezivnijih programa. Ako ste dovoljno hrabri, probajte!

STEP

BASIC

ADVANCE

Basic -

korišćenjem klupica povećava se intenzitet rada i poboljšava struktura kretanja. Maksimalno ćete angažovati donje ekstremitete i djelovati na njihovo oblikovanje.

Advance -

program sadrži složenije koreografije.

DANCE

LATINO, HIP HOP, FUNCK, SALSA

Dobar, veseo i zavodljiv čas, namijenjen pogotovo onima koji vole da igraju. Lak za praćenje. Sigurno vam neće biti dosadno.

Additional Info

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:
  Hajdana Milačić 
  međunarodni instruktor aerobika i pilatesa
  Kontakt: 
  ul. Kralja Nikole 109 ( lokacija )
  tel:

  067 66 33 44


  e-mail: 
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  / Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Last modified on petak, 20 jul 2012 18:49
Login to post comments