(1 Glas)
ponedeljak, 16 jul 2012 19:22

Ćilimara Podgorica

font size decrease font size decrease font size increase font size increase font size Print  

 

Ćilimara Podgorica je osnovana 2001 godine. Nalazimo se u Dalmatinskoj ulici broj 58 a. Počeli smo kao mala prodavnica podnih obloga, i postepeno smo širili asortiman i poslovnu ponudu. Sada pored maloprodaje vršimo usluge veleprodaje, kao i opremanje svih vrsta objekata.Ćilimara nudi sve vrste podnih obloga za opremanje stambenog i poslovnog prostora kao i škola, bolnica, hotela...

U našem asortimanu se nalaze tepisi(vuna i sintetika), staze, etisoni, pvc podne obloge, komercijalni podovi-troslojni ,već gotov parket (Tarkett-parket), laminat... Gro naše ponude čine proizvodi švedske kompanije - Tarkett, međutim, mi smo naš asortiman obogatili i belgijskim tepisima od prirodnog vlakna (viskoza), kao i čupavim belgijskim tepisima. Iz ponude izdvajamo sarajevske vunene tepihe.

Ćilimara Podgorica vrši usluge ugradnje podnih obloga u svim vrstama objekata, od privatnih do velikih objekata poput hotela, bolnica i uopšte javnih ustanova. Naš tim majstora preporučuje se ljubaznošću i velikom stručnošću, kao i garancijom za izvršeni posao.Vršimo još i usluge reparacije starih tepiha i etisona, što obuhvata krojenje i opšivanje po želji kupca. Ćilimara Podgorica se izdvaja i pristupačnim cijenama, davanjem robe na odloženo plaćanje, i ljubaznim osobljem koje će kupcu u svakom trenutku dati najbolji savjet za vrstu usluga kojom se bavimo!

Odlika naših proizvoda nije samo kvalitet, već i vrhunski dizajn, koji će oplemeniti prostor u kojem boravite.

Posjetite nas i sigurno ćete izaći zadovoljni!

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:
  Ćilimara d.o.o.
  Dalmatinska 58 a
  Tel: 020 219 007; Mob: 067 529 417, 068 207 413
  e-mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Last modified on nedelja, 22 jul 2012 21:02
Login to post comments