Greška
 • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 110
(8 glasova)
ponedeljak, 23 jul 2012 18:10

Primo Design

 

         Primo Design d.o.o. je firma koja je prepoznata kao jedan od lidera na tržištu digitalne produkcije i vizuelnih komunikacija. Mi predstavljamo sinonim za kvalitetnu štampu, montažu, prezentaciju i ostale usluge koje idu zajedno u korak sa modernim dizajnom i korporativnom propagandom. Koristeći najbolje digitalne mašine, najkvalitetnije materijale i boje koje su propisane najstrožijim specifikacijama, i na kraju primjenom i montažom cijelokupne produkcije od strane obučenih ljudi, izgradili smo prepoznatljivo ime i poziciju koju zauzimamo. Međutim, kao i svaka velika firma, mi se ne zadržavamo samo na tome. Otišli smo korak dalje. Izgradili smo savremeni objekat koji zadovoljava sve standarde modernog građevinarstva i arhitekture. Dobili smo kvalitet više, kako za nas, tako i za naše klijente.

        U novim prostorijama dobijeni su bolji uslovi za cjelokupnu produkciju, a ujedno sa kupovinom novih mašina podigli smo naš kvalitet. Grafički studio sa školovanim dizajnerima, može ispuniti sve Vaše zahtjeve i želje, a i inicirati nove ideje i prijedloge i sve to zaokružiti konačnim proizvodom. Show room će Vam približiti kompletnu priču, vidjećete našu produkciju, naše mogućnosti, a možda ćete i Vi dobiti neke nove ideje za Vaš posao.

BILBORDI - Bilbordi su već dobro poznat i efektan način spoljnog oglašavanja i reklamiranja Vaše kompanije. Takođe preko nas možete zakupiti sve vrste ovih bilborda, i to na preko najboljih 550 lokacija širom Crne Gore.

AUTO GRAFIKA - Pokretna reklama koja na svakom mjestu reklamira Vašu firmu i ili proizvod proizvod non-stop. Za staklene površine upotrebljava se ONE VISION folija.

FASADNA GRAFIKA - Plakati izuzetno velikih, gotovo neograničenih dimenzija dobijaju se spajanjem odštampanih elemenata. Izrađuju se po zahtjevima i dimenzijama kupca.

PROZORSKA GRAFIKA - Izrađuje na specijalnim one vision perforiranim folijama, na pjeskirnim folijama koje daju efekat zamućenosti stakla kao i na PVC folijama, koje imaju veliku trajnost (višegodišnja garancija).

UNUTRAŠNJE UREĐENJE - Da bi Vaš poslovni prostor dobio na estetici možemo za Vas oslikati zidove po želji. Štampa se u velikoj rezoluciji na mat PVC folijama velike izdržljivosti i trajnosti.

EVENTS - Servisiranje promotivnih kampanja svih vrsta manifestacija, sportskih takmičenja, prezentacija, festivala, premijera, koncerata... od izrade banera, bilborda, megaborda, piza, zastava preko štampe fascikli, flajera, pozivnica, ulaznica do oglašavanja na samom događanju putem roto reklama, podne grafike i promotivne grafike (P.O.S. / P.O.P.).

MOBILE MARKETING - Za sve vrste kampanja na kojim možete rasklopivim elementima lako i brzo formirati Vaš štand za prezentaciju Vaših proizvoda.

POS/POP DISPLAY - Point of sale (P.O.S.) promotivne grafike za pospješivanje prodaje izrađuju se se u visokoj rezoluciji u digitalnoj ink-jet tehnologiji. Izrada u prirodnoj veličini promotera proizvoda.

SVIJETLEĆE REKLAME - Izrađujemo sve vrste svijetlećih reklama i totema: svijetleće display kutije, sve vrste metalnih konstrukcija, štampa i montaža konstrukcija i banera na benzinskim pumpama, jumbo svijetleći panoi, totemi, samostojeća 3D slova, natpisne ploče i putokazi, proizvodi od plexiglassa, display-i za enterijere, neon reklame; serijske reklame. Reklame možete naručiti od svih vrsta materijala i u svim dimenzijama.

  -MAŠINE
  -PRIPREMA FAJLOVA
  -OFFSET ŠTAMPA
  -GRAFIČKI DIZAJN

        Prije nego što počnete da razvijate plan o predstavljanju nekog svog projekta, manifestacije, prodaje Vaših proizvoda, i sl., naša ekipa dizajnera će se potruditi da Vam pruži pravi savjet ili će za Vaše potrebe napraviti idejno rješenje i podršku projekta koje će aplicirati kroz štampu na svim materijalima i na kraju distribuirati ili montirati na zahtijevanim mjestima. Upotrijebićemo naše veliko iskustvo i znanje da Vam na najbolji način pomognemo u poslu.

 

 

No comments

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:

  Adresa: Ul. Partizanski put br. 47, Podgorica

  Tel: +382 20 280 247, Fax: +382 20 280 248
  Mob: +382 67 309 309, 067 408 090

  E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  Web site:
  www.primo-design.co.me

   

   

Last modified on utorak, 25 septembar 2012 08:28
Login to post comments