Greška
 • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 110
(2 glasova)
ponedeljak, 23 jul 2012 03:38

Fidija

 Građevinsko preduzeće IGP “Fidija” d.o.o. iz Podgorice osnovano je 1987. godine u Sarajevu. Od 06.06.1992. god., posluje sa sjedištem u Podgorici. Osnovna djelatnost preduzeća je projektovanje i izvođenje objekata visokogradnje i niskogradnje.

IGP " Fidija" d.o.o. iz Podgorice je stručno i kadrovski osposobljena za izvođenje svih vrsta radova, kako u visokogradnji, tako i u niskogradnji.

Najznačajniji objekti visokogradnje, koje je ovo preduzeće izgradilo su:"L-13" na Zabjelu u Podgorici, Atlasmont banka u Podgorici, stambeno poslovni objekat "Stara Varoš" - blok 7 u Podgorici, Srednja ekonomska škola “Mirko Vešović” u Podgorici, stambeno-poslovni objekti A, B i C u Bečićima, Srednja medicinska škola u Podgorici, Zavod za školstvo, Ispitni centar i Centar za stručno obrazovanje u Podgorici i mnogi drugi.

Svoju stručnost na zavidnom nivou, ovo preduzeće je opravdalo kroz uspješno odrađene sanacije i rekonstrukcije objekata niskogradnje, kao što su: most na rijeci Pčinji na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, most “Bijele stijene” na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, most preko rijeke Lim kod Rijeke Marsenića i mostovi 
”Kufin 1” i “Kufin 2” na magistralnom putu Budva-Bar i dr.

Preduzeće je privatno i permanantno iskazuje pozitivne rezultate u poslovanju, za što je i dobilo brojna domaća i inostrana priznanja. Broj zapošljenih radnika je 96 stalno zapošljenih i do 50 povremeno angažovanih radnika.

REFERENCE - U periodu od kada firma posluje sa sjedištem u Podgorici izgrađeno, adaptirano ili rekonstruisano je preko 50 objekata široke namjene. Pored objekata visokogradnje, radili smo i objekte niskogradnje, rekonstrukcije mostova širom Crne Gore, koji su zahtijevali veliku stručnost. Prilikom rekonstrukcije mostova korišćena su nova rješenja. Jedno od njih smo i prezentirali na Internacionalnom naučnom skupu GNP 2008. na Žabljaku, gdje smo prikazali primjenu viseće skele prilikom rekonstrukcije mostova. Svi radovi su završeni na zadovoljstvo naših naručioca.

NEKRETNINE i USLUGE- Pored velike ponude nekretnina koje se nalazi u našoj bazi, posredujemo i u pružanju sledećih usluga:

  - zakup i izdavanje svih vrsta nekretnina,
  - pravna pomoć,
  - izrada predugovora, Ugovora i druga pravna regulativa,
  - prevod: struje, vode i telefona na novog vlasnika,
  - odobrenje za rad, registracija preduzeća,
  - pribavljanje kopija planova i lista nepokretnosti.

Stojimo Vam na usluzi i po pitanjima administrativnih poslova, kao i eventualnim prevodima. Ukoliko ste zainteresovani za neke od naših nekretnina ili usluga koje smo u mogućnosti da vam ponudimo možete nam se obratiti putem dolje navedenih kontakt telefona i e-mail adrese.

 

 

No comments
Last modified on nedelja, 22 jul 2012 17:49
More in this category: « Zlatibor Gradnja Podgorica
Login to post comments