business-heder

manDobrodošli u PRVI INTERNET BUSINESS CLUB, na prvom poslovnom portalu sa tačnim informacijama.Club je zamislio i osmislio osnivač portala www.businessbook.eu.com ,a na zadovoljstvo i korist svih članova portala.

Da bi ste bili punopravni član cluba morate biti član portala,sa minimalnom zastupljenošću od 1web stranice- internet prezentacije Vaše firme! Drugi uslov je da date ostalim članovima cluba povoljnosti veće od uobičajenih i redovnih koje Vaša firma nudi potrošačima ili Vašim korisnicima usluga za minimum 10% !Povoljnosti se moraju davati na 12.mjeseci,a oni se regulišu UGOVOROM o članstvu cluba, to jest UGOVOROM o povoljnostima.

Club ima svoj ODBOR CLUBA,koji se sastoji od 9 do 15 ili više članova odbora,i bira se PREDSEDNIK CLUBA, I i II ZAMJENIK PREDSEDNIKA i ČLANOVI ODBORA,kao i ostali ČLANOVI CLUBA (o ODBORU CLUBA više pročitajte pod linkom ČLANOVI ).

Svi članovi cluba se moraju pridržavati PRAVILNIKA CLUBA,koji obavezuje i štiti sve članove( link PRAVILNIK )

Na linku FORUM možete postaviti direktno Vaše povoljnosti ili čatovati sa ostalim članovima.Ovaj link omogoćava tajnost i brzinu poslovnih ponuda putem interneta,kao i komunikaciju putem SKYPE chata!

Cilj OSNIVAČA je da se ovim putem otvori BUSINESS CLUB poslovnog karaktera, po jedan u svim većim gradovima Crne Gore,a kako se portal poslovniljudi.me širi na prostor Srbije,Kosova,Makedonije,BIH i Hrvatske tako će rasti i BUSINESS CLUB kao i njihov broj!!!( o ovome više pročitajte u linku CLUBOVI ) Svi ,,živi“ clubovi će davati povoljnosti svim članovima CLUBA, a povoljnosti u restoranima motelima i hotelima sa kojim PORTAL (Club)potpiše Ugovor o popustima osim članova CLUBA mogu koristiti i članovi PORTALA! Naravno članovi kluba imaju dodatni popust,zavisno da li je pružalac usluga-restoran , motel, hotel ili neki prodajni objekat člana PORTALA,odnosno PORTALA i CLUBA!

Sve gore navedeno, ako ste ČLAN PORTALA papirološki se završava za 48 sati i već možete koristiti POVOLJNOSTI koje pružaju svi članovi BUSINESS CLUBA!!! Kako postati član cluba možete pročitati u linku ČLANOVI .

DOBRODOŠLI U PRVI BUSINESS CLUB SA EXTRA POVOLJNOSTIMA ZA SVE ČLANOVE !!!

Osnivač cluba i portala: Željko Laković +382 69 900 344 069 608 670 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
skype : bclub