Cijenovnik članstva na Business Club-a možete preuzeti OVDJE.
  1. Članarina:-za jednu firmu,a tri člana poslovnog kluba na godišnjem nivou iznosi-300,00eura

  2. Članarina:-za istu firmu koja ima vec tri člana,za svakog sledećeg člana na godišnjem nivou po članu doplaćuje -100,00eura

  3. Najam opreme:-za firmu-člana poslovnog kluba je jednom besplatno ,a ona se sastoji od projektora,ozvučenja,mikrofona,pulta-govornice i lap-topa.Ova oprema sa operaterom , člana poslovnog kluba košta na teritoriji Podgorice za 24h-120,00 eura.

  4. Najam snimatelja: za člana poslovnog kluba,a za potrebe snimanja svečanosti u organizaciji članova kluba sa montiranim materijalom do 60.min-150,00raeu.

  5. Najam fotografa:-za člana poslovnog kluba,a za potrebe fotografisanja svečanosti u organizaciji članova kluba, sa obradjenim fotografijama do 120 fotografija na CD disku-100,00 eura. Izrada istih fotografija (15 x 10cm) po komadu- 0,10 eura.

  6. Najam restoranskih sala:-za člana poslovnog kluba važe popusti i cijene koje ODBOR CLUBA već ima od restorana ili hotela sa kojim ima sklopljen Ugovor o najmu.Cijene zavise od veličine sale i povoljnosti koje klub ima kod odabranih restorana-hotela.

  7. Najam limuzine: -zavisi od relacije i same dužine najma. Jedan sat-120,00 eura.

  8. Članarina za člana odbora:-Da bi ste bili u odbor BUSINESS CLUBA,osim članstva i plačene članarine, uslov je da budete i DONATOR kluba. Visina donacije u novcu mora biti minimum 500,00eura,a u recipročnim uslugama klubu-minimum 700,00 eura.

Za sve informacije i nejasnoće u vezi CIJENOVNIKA BUSINESS CLUBA pozvati OSNIVAČA!

 

Napomena:

Svi članovi BUSINESS CLUBA za članarinu od 12.mjeseci u toku trajanja iste, mogu napraviti prezentaciju svojih proizvoda i usluga za 20+1 gosta. Na prezentaciji poslovni klub je dužan obezbijediti opremu-projektor,ozvučenje i govornicu,kao i postaviti u odabranom restoranu-hotelu,sa kojim BUSINESS CLUB ima saradnju. Ako član kluba ne iskoristi ovu povoljnost gubi sa istekom članarine, a pravo usluge preuzima BUSINESS CLUB i raspolaže sa njom!

Svi članovi BUSINESS CLUBA imaju pravo iskoristiti popuste i povoljnosti kluba za svoja druženja najviše pet puta u toku trajanja jedne članarine!

Za druženja u organizaciji BUSINESS CLUBA svi članovi imaju pravo pozvati o troškovniku kluba jednog svog gosta,a za svakog sledećeg doplaćuje po cijeni koje poslovni klub plaća,po osobi!!!

Osnivač BUSINESS CLUBA U Podgorici 25.jul 2012.godine VAŽI do 24.jula 2013.godine

Željko Laković +382 69 900 344       e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.