O PORTALU

Dobrodošli na prezentaciono -servisni poslovni portal sa TAČNIM INFORMACIJAMA gdje smo uvrstili preko 170. djelatnosti koje obavljaju PRAVNA LICA na teritoriji Crne Gore. Portal je usnovan u maju 2010. Godine, a svečano otvaranje je bilo 27.maja 2010. godine u restoranu RIBNICA. Na portalu su predstavljena pravna lica sa opisom njihovih djelatnošću putem slika, video zapisa i teksta na jednoj ili više web stranica. Osnovni domen za portal je bio www.businesspeople.me , ali se kao i sada pronalazio pod nazivom www.poslovniljudi.me , www.poslovniljudi.com , a od ove godine i pod sadašnjim osnovnim domenom www.businessbook.eu.com . Portal je zamišljen kao poslovna ( business ) knjiga (book) sa TAČNIM INFORMACIJAMA , a kako po biznis planu portal prelazi granice Crne Gore, i širi se na teritoriju Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Albanije, sa tendencijom širenja u Evropsku Uniju (.eu.com ) kao osnovni domen odabran je www . businessbook . eu . com !

Na portalu pod linkom BUSINESS CLUB , svi članovi imaju mogućnost učlanjenja u club, davajući popuste ostalim članovima, ali veće od uobičajnih i redovnih koje korisnici njihovih usluga imaju. Pročitajte pod linkom business club više o tome. Ažuriranje podataka i održavanje portala vrši Studio AS koji je RJ NETMARK d.o.o. DOBRODOŠLI na portal i u club sa popustima !!!

NAŠA VIZIJA

DA U CRNOJ GORI A I ŠIRE BUDEMO PRVI IZBOR SVAKOG PRAVNOG LICA ZA PREDSTAVLJANJE NJIHOVIH DJELATNOSTI PUTEM INTERNETA !

NAŠA MISIJA

DA PORTAL DOPRINESE RAZVOJU MALIH, SREDNJIH I VELIKIH KOMPANIJA PRUŽANJEM CJELOVITIH I TAČNIH INFORMACIJA O NJIHOVIM DJELATNOSTIMA I DA SA TIME UTIČEMO NA RAST EKONOMSKOG I PRIVREDNOG PROSPERITETA KAKO KOD NAS,TAKO I U OKRUŽENJU !

CILJ

DA PUTEM WEB PREZENTACIJA PREDSTAVIMO ŠTO VEĆI BROJ PRAVNIH LICA, POVEŽEMO IH POSLOVNO PUTEM BUSINESS CLUBA I PROŠIRIMO SE NA TERITORIJU EVROPSKE UNIJE, DAJUĆI NAGLASAK NA TAČNE INFORMACIJE RADI LAKŠEG POSLOVANJA !As-studio-projekat-logonetmark

Osnivač portala i osnivač NETMARK d.o.o.

LAKOVIĆ ŽELJKO tel: 069 608 670

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.