sema-cluba

Poštovani članovi Business CLUBA kao što vidite na ovoj šemi imamo PREDSEDNIK-a i četri PODPREDSEDNIK-a cluba. Imamo i osam ČLANOVA ODBORA , ali svi članovi maju isto pravo glasa u odlučivanju o dobrobiti BUSINESS CLUBA, sem u zakazivanju poslovnih druženja gdje ODBOR odlučuje da li je predloženo druženje ili prezentacija cluba racionalna. Pravo predloga okupljanja i druženja imaju svi članovi cluba sa podrškom i odobravanjem ODBORA CLUBA.

PREDSEDNIK cluba za prvu godinu je OSNIVAČ CLUBA, ali i to je moguće na prvom okupljanju članova izmijeniti glasanjem 51-49% što će OSNIVAČ i predložiti. U odbor cluba jedan od PODPREDSEDNIKA je GENERALNI SPONZOR CLUBA i to će uvijek biti primarno zbog sponzorstva.

U ODBOR cluba takođe DRUGI PODPREDSEDNIK je GENERALNI SPONZOR PORTALA koji kao i GENERALNI SPONZOR CLUBA sa sponzorstvom dobija mjesto podpredsednika cluba i mogućnost organizovanja SPONZORSKE PREZENTACIJE o trošku CLUBA za 50.gostiju , gdje za pozvane goste preko toga broja plaća po
cijenama sa popustima – kao CLUB.

Za SPONZORSTVA u clubu i povoljnosti koje se dobijaju time, više informacija možete dobiti od OSNIVAČA CLUBA. osnivač@businessbook.eu.com 069900344 Sve predloge članova i budućih članova BUSINESS CLUBA razmatra i o njima odlučuje ODBOR CLUBA, a da bi mogli ući u club potrebno je prvo biti član PORTALA www.businessbook.eu.com , potpisati PRISTUPNICU i UGOVOR O POPUSTIMA, kao i UGOVOR O ČLANSTVU.

Uskoro će BUSINESS CLUB dati ponudu svojim članovima i budućim članovima gdje će se štampati bančane KARTICE platežne moći, sa popustima u hotelima, motelima, turističkim agencijama, avioprevoznicima, megamarketima, prodavnicama robe široke potrošnje i slično , a popusti će biti od 5% do 35% za plaćanje putem pomenute KARTICE !!! DOBRODOŠLI U BUSINESS CLUB !!!

Osnivač BUSINESS CLUBA i PORTALA:Laković Željko Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Da bi ste postali ČLAN CLUBA prvi korak je Vaše članstvo,a član se postaje:

  1. Saglasnošću sa PRAVILNIKOM PORTALA koji je istaknut na portalu pod linkom PRAVILNIK ,a ta saglasnost je navedena u UGOVORU (Ugovor odštampati i potpisati,pečatirati i poslati poštom na adresu osnivača cluba: ul.Miljana Vukova 9, 81000 Podgorica.-za CLUB )

  2. Potpisivanjem i ovjeravanjem PRISTUPNICE-link PRISTUPNICA,kojom se postaje član cluba

  3. Potpisom i ovjerom Ugovora o POPUSTIMA ČLANA, Ugovora o ČLANSTVU i ako član želi biti ČLAN ODBORA CLUBA-odštampati,ovjeriti i poslati poštom.

    Ugovori:

    (Ugovori su u .pdf formatu, možete ih preuzeti ili štampati )