(4 glasova)
utorak, 17 jul 2012 14:44

Foto Nikić

font size decrease font size decrease font size increase font size increase font size Print  

Foto Nikić digital posluje na lokaciji bulevar Ivana Crnojevića 107 ,(preko puta stadiona Budućnosti) . Uspješno posluje duži niz godina i prepoznatljiv je brend kvaliteta u Crnoj Gori u sirokom spektru ponude u oblasti fotografije, najzahtjevnijih oblika primijenjene i standardne štampe, preko prodaje svih vrsta digitalno-računarskih proizvoda pa sada i, po prvi put na ovim prostorima, svih vrsta ID - kartica.

Na svojoj savremenoj opremi za izradu fotografija se može dobiti jedinstveni format u Crnoj Gori panorama 30 x 90 cm, standardni formati kao i fotografisanje za dokumenta .Od usluga iz te oblasti se obavljaju restauracija starih i oštećenih fotografija , presnimavanje sa svih vrsta medija u DVD formatu ,fotografisanje svečanosti , pres konferencija ,sportskih i svih ostalih događaja . Pored foto usluga nudimo i veliki izbor foto i IT opreme : fotoaparati ,albumi,okviri za fotografije, baterije, punjači, memoriske kartice , fleš memorije,slušalise, web kamere, mikrofoni , miševi i tasteture za računare , zvučnici....

Od vaših fotografija izradjujemo unikatne poklone na šoljama ,puzlama,privjescima, podlogama za miša , kapama i majicama .

Bavimo se i digitalnom štampom velikog formata rezolucije 1400 DPI, koji garantuju fotografski kvalitet štampe: auto i prozorska grafika, fasadna grafika i reprodukcija na slikarsko platno .

Digitalna štampa malog formata (prošireni SRA3 format - 33cm x 48cm,rezolucije 2400x2400 DPI , flajeri, posteri, vizit karte, menii,katalozi,kalendari, pozivnice...).

Takođe radimo i graversko laserske usluge : izrada pečata , kliritne reklame,unutrašnje i spoljašnje obelježavanje objekata , info table,promo materijal , proizvodi od eva pjene (privjesci i slova nepravilnih oblika,stikeri .....

Najnovije u našoj, ali i crnogorskoj ponudi, je Licencirana izrada svih vrsta ID kartica, na najsavremenijoj opremi - od standardnih plastičnih, preko onih sa magnetnim kodom ,čipom, pa sve do onih sa najvišim stepenom hologramske zaštite.

Misija vlasnika Srđe Nikića je zadovoljsto klijenata *Visokim kvalitetom,poštovanjem rokova i konkurentnim cijenama .

Cilj Foto Nikić Digitala je usavršavanje u oblasti foto i štamparskih usluga, uzdizanje nivoa kvaliteta , usluga i profesionalnosti .

Additional Info

 • Mapa:

  foto-nikic

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:

  Bulevar Ivana Crnojevića 107
  Tel: 020 664 104
  Mob: 067 90 91 107
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  www.fotonikic.com

Last modified on četvrtak, 08 novembar 2012 10:34
Login to post comments