(1 Glas)
sreda, 18 jul 2012 14:53

RESIDENCE DES OLIVIERS

font size decrease font size decrease font size increase font size increase font size Print  

Rezidencija sa 10-spratova i poslovnim prostorijama u prizemlju se nalazi u atraktivnom gradu Baru u Crnoj Gori. Proces izgradnje je izvršen sa najvišim kvalitetom i korišćeni su samo najbolji materijali za gradnju.

Zgrada je smještena u centru Bara, a obala je na samo nekoliko minuta šetnje od rezidencije.

Svi stanovi su izgrađeni i spremni za život u njima u skladu sa propisima zapadnih standarda gradnje stanova. Glavna tema tokom izgradnje je da se osigura izvanredan kvalitet.

Zgrada se sastoji od stanova sa jednom ili dvije spavaće sobe. Veličine stanova su od od 50 m2 do 86 m2. Svi stanovi imaju svoj vlastiti balkon.

Cjelokupni kvalitet stanova je veoma visok. Samo da spomenemo nekoliko stvari: podovi su od hrastovog parketa (21 mm), sanitarna oprema je iz famozne kolekcije Pozzi Ginore, zidovi kupatila su sa keramičkim pločicama, kuhinja je obezbijeđena sa modernom opremom i fiksnim italijanskim dizajniranim namještajem, a i klima uređaj tj. grijanje su uključeni.

Skoro 50% stanova je već prodato, ali još uvijek ima stanova na raspolaganju, kako sa jednom tako i sa dvije spavaće sobe na gornjim spratovima. Ako želite, možete takođe posjetiti mjesto zgrade. Naš ured za prodaju je smješten pored zgrade.

Dobrodošli u posjetu Baru i živite u Rezidenciji vaših snova.

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:

  Adresa: Ul. Jovana Tomaševića G9, Bar 
  Tel/fax: +382 30 313 001 , 030 303 701 
  Mob: +382 69 032 344 
  E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
  Web site: www.bargroup.me

Last modified on ponedeljak, 20 maj 2013 07:37
Login to post comments