(3 glasova)
nedelja, 15 jul 2012 07:51

Anima Medika

font size decrease font size decrease font size increase font size increase font size Print  

 PZU „ANIMA MEDIKA“ je počela sa radom 18.05.2011. godine, kao rezultat želje da se pruži puni doprinos rješavanju problema zavisnosti, prateći najnovije trendove u tom domenu. Iz čestog kontakta sa pacijentima i njihovim primjedbama, uz uže stručno mišljenje eksperata iz ove oblasti i sa velikim entuzijazmom, nastala je ova ustanova, sa apsolutnom mogućnošću da se na jednom mjestu zaokruži kompletan proces liječenja, uz puni komfor za pacijenta.

Naš cilj je da:

 • primijenimo najsavremenije tehnike i metode u liječenju bolesti zavisnosti;
 • pokažemo da je zavisnost apsolutno izlječiva, kao i svaka druga bolest hroničnog toka;
 • svojim iskustvom, znanjem, entuzijazmom, a uz pomoć medikamenata, zaustvimo želju „traganja za drogom“;
 • nakon uspostavljanja stanja stabilne apstinencije, pomognemo pacijentu da otkrije pravi smisao života i prihvati zdrave stilove života.

Želite da jednom za sva vremena kažete „OD SADA VIŠE NE PUŠIM!“? Rješenje ćete naći kod nas – lasersko odvikavanje od pušenja, koje se pokazalo superiornim u odnosu na sve ostale metode. Važno je samo da pušač ima jasno definisanu odluku o prestanku pušenja.

Tretman laserom je sličan akupunkturi, ali se ne koriste iglice, već svjetlosni snop visoke talasne dužine i male energije, koji se primjenjuje na određene energetsko-akupunkturne tačke na rukama, ušima i nosu, te stimuliše podizanje endorfina u organizmu. Svjetlosni snop ima trajnije dejstvo, a jonizovani kiseonik, koji je sastavni dio terapije, preko plućnih alveola djeluje kao mini barokomora na Vaše krvne sudove, čisti toksične materije i popravlja opšte stanje i san!

Ordinira: Prim. dr Danilo Jokić

 

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:

  Adresa: 4. Jula 56A (zgrada Euro-pacta), Podgorica
  Tel: +382 20 622 500, 020 625 288 
  Mob: +382 67 284 296 
  E-mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
  Web: www.anima-medika.com

Last modified on ponedeljak, 30 jul 2012 09:26
Login to post comments