(3 glasova)
nedelja, 15 jul 2012 07:51

Anima Medika

 PZU „ANIMA MEDIKA“ je počela sa radom 18.05.2011. godine, kao rezultat želje da se pruži puni doprinos rješavanju problema zavisnosti, prateći najnovije trendove u tom domenu. Iz čestog kontakta sa pacijentima i njihovim primjedbama, uz uže stručno mišljenje eksperata iz ove oblasti i sa velikim entuzijazmom, nastala je ova ustanova, sa apsolutnom mogućnošću da se na jednom mjestu zaokruži kompletan proces liječenja, uz puni komfor za pacijenta.

Naš cilj je da:

 • primijenimo najsavremenije tehnike i metode u liječenju bolesti zavisnosti;
 • pokažemo da je zavisnost apsolutno izlječiva, kao i svaka druga bolest hroničnog toka;
 • svojim iskustvom, znanjem, entuzijazmom, a uz pomoć medikamenata, zaustvimo želju „traganja za drogom“;
 • nakon uspostavljanja stanja stabilne apstinencije, pomognemo pacijentu da otkrije pravi smisao života i prihvati zdrave stilove života.

Želite da jednom za sva vremena kažete „OD SADA VIŠE NE PUŠIM!“? Rješenje ćete naći kod nas – lasersko odvikavanje od pušenja, koje se pokazalo superiornim u odnosu na sve ostale metode. Važno je samo da pušač ima jasno definisanu odluku o prestanku pušenja.

Tretman laserom je sličan akupunkturi, ali se ne koriste iglice, već svjetlosni snop visoke talasne dužine i male energije, koji se primjenjuje na određene energetsko-akupunkturne tačke na rukama, ušima i nosu, te stimuliše podizanje endorfina u organizmu. Svjetlosni snop ima trajnije dejstvo, a jonizovani kiseonik, koji je sastavni dio terapije, preko plućnih alveola djeluje kao mini barokomora na Vaše krvne sudove, čisti toksične materije i popravlja opšte stanje i san!

Ordinira: Prim. dr Danilo Jokić

 

No comments

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:

  Adresa: 4. Jula 56A (zgrada Euro-pacta), Podgorica
  Tel: +382 20 622 500, 020 625 288 
  Mob: +382 67 284 296 
  E-mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
  Web: www.anima-medika.com

Last modified on ponedeljak, 30 jul 2012 09:26
Login to post comments