(7 glasova)
četvrtak, 27 septembar 2012 14:42

Gallery IN

 GALLERY IN se brine za uređenje prostora sa stilom.


- Prva i jedina galerija koja nudi ručno rađene orijentalne tepihe u Crnoj Gori.
- Društvo koje njeguje tradiciju, zna da prepozna prave i neprolazne vrijednosti, a u slučaju naših tepiha to je nesumnjivo.

Kvalitetno odrađen i dekorisan tepih, oduvijek je bio stvar prestiža, jer je oslikavao bogatstvo i moć njegovog vlasnika.

Gledajući krozi istoriju, sam nastanak tepiha je izraz vjekovne ljudske aspiracije ka umjetničkom izrazu.

Persijski i orijentalni tepisi rade se od najfinijih materijala:
svile, vune i pamuka. Skupocjeni primjerci u bordurama, sadrže potpis porodice koja ga je radila. Sama izrada nerijetko traje i godinama, pa je samim tim njihova čar jos veća.


S obzirom da je svaki tepih unikat, i da svaki od njih priča svoju priču, u sebi nosi energiju tkača i daje autentičan pečat svakom enterijeru.

Na orijentalne tepihe se nigdje ne gleda kao na dio namještaja, već kao na umjetničko djelo. Bez obzira da li je u pitanju moderan ili klasičan enterijer, orijentalni tepisi predstavljaju neumoljivi element rafiniranog i dominantnog luksuza, koji se nikada ne može približiti granicama kiča.

Za one koji se drže minimalizma, imamo specijalnu ponudu italijanskog Brenda “De Dimora” (www.dedimora.it), koji prave visokokvalitetne i moderne tepihe.
To su ručno rađeni, ručno čvorovani i taftovani tepisi od prirodnih materijala: svile, vune, viskoze… Prave se i od prirodne kože i krzna.

Ako želite da vaš tepih bude unikatan, i imate ideju kako bi trebalo da izgleda vaš tepih iz snova, “De Dimora” će vam izaći u susret. Rade ih po željenim šarama i dimenzijama.
Potencijalnim kupcima tepihe prezentujemo, jer se tada najbolje mogu “osjetiti”.

U našem “showroomu” možete poručiti zavjese, draperije, mebl štofove, i sve je uvoz iz Italije. Osim toga, tu su svi modeli garnišni, rol zavjesa firme MOTTURA (www.mottura.it), kao i tende za sunce firme FRIGERIO TENDE DA SOLE iz Italije (www.frigeriotende.it).

POSJETITE NAS I U UVJERITE SE U KVALITET PROIZVODA KOJE NUDIMO.

No comments

Additional Info

  • Grad: Podgorica
  • Kontakt:

    Ul. Džordža Vašingtona br. 63, Podgorica
    Tel/Fax:  +382 20 234 822
    E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Last modified on nedelja, 16 decembar 2012 18:19

Related items (by tag)

More in this category: « INTERNI GT
Login to post comments