Greška
 • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 110
(5 glasova)
subota, 14 jul 2012 21:07

KOMERC KEKA Featured

Preduzeće KOMERC KEKA osnovano je 01. 07. 2004. godine. Osnivač preduzeća je Žarko M. Vukčević. Osnovna djelatnost je prodaja građevinskog materijala, elektro i vodoinstalacionih materijala, alata, boja i lakova, a bavimo se i transportom i špedicijom, prodajom nekretnina i izgradnjom objekata.

    U skladu sa razvojnom politikom preduzeća izrasli smo u kolektiv koji danas broji 67 zaposlenih. Spektar poslovnih saradnika proširio se na veliki broj renomiranih preduzeća iz zemlje i inostranstva. Razvojne prioritete preduzeća predstavljaju proširenje prodajnog asortimana, poboljšanje kvaliteta usluga kao i osavremenjivanje načina poslovanja u cilju osvajanja tržišta u zemlji i inostranstvu.
    Komerc KEKA u svom stovarištu kupcima nudi široku paletu kako usluga tako i proizvoda najrenomiranijih proizvođača građevinskog materijala, sanitarija, alata...
    Komerc KEKA ima saradnju sa vodećim proizvođačima građevinskog materijala iz zemlje i regiona: cement, crijep, opekarski proizvodi, armaturne mreže, džakirani kreč, cijevi limovi i profili svih dimenzija, rezana građa svih dimenzija, hidro i termo izolacija, sve granulacije pijeska.     Salon koji se nalazi u sklopu stovarišta nudi mogućnost kupovine slijedećih proizvoda: keramika najrenomiranijih proizvođača, ljepila za keramiku, fug mase i lajsne, parketi i laminantni podovi, kompletan elektro i vodoinstalacioni material, sanitarije i kupatilska galanterija, sobna vrata, alati i HTZ oprema.
    Komerc KEKA svojim klijentima i potencijalnim partnerima nudi široku paletu usluga, i to:
- Izgradnja objekata u visoko-gradnji do faze uređenja ili po sistemu ključ u ruke.
- Usluge transporta na svim destinacijama u zemlji i inostranstvu.Vršimo transport paletirane robe, rasutih tereta i svih vrsta kontejnera.
- Nudimo vam proizvodnju i prevoz betona mikserima od 6, 9 i 10 kubika, i pumpanje betona na visini do 32m.
- Vršimo iskope i deponovanje svih vrsta materijala.
Iz širokog spektra svojih djelatnosti, Komerc KEKA se može pohvaliti i izgradnjom i prodajom nekretnina, stambenog ili poslovnog karaktera. Sve objekte karakteriše visok kvalitet gradnje i posjedovanje svih potrebnih dozvola i dokumentacije za njihovo korišćenje u poslovne svrhe.
    Sa zadovoljstvom ćemo prihvatiti svaku sugestiju, prijedlog ili primjedbu koju nam uputite putem našeg e-mail-a. U nadi da ćete postati naš saradnik, ili pak svojim sugestijama pomoći u ostvarivanju naših ciljeva, prijateljski vas pozdravljamo i očekujemo vašu posjetu.

No comments

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Bar
 • Kontakt:

  Adresa: Bul. JNA D-9, Bar

  Tel/fax.: +382 30 313 276
               +382 30 313 277
  Mob.: +382 67 235 215

  E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
             
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  Web site: www.keka.co.me

Last modified on sreda, 16 jul 2014 21:32
Login to post comments