(7 glasova)
nedelja, 15 jul 2012 03:00

Solaris Bijelo Polje

 

D.O.O. SOLARIS je nastao početkom 1996. godine privatizacijom preduzeća "Servis-Import", ali je u crnogorskom građevinarstvu prisutan od 1980. godine, najprije kao zanatsko-građevinska radnja.
Vremenom smo prerasli u građevinsko preduzeće SOLARIS, čija je djelatnost bila građevinarstvo i trgovina građevinskim materijalom (grubi građevinski materijali, vodovodni materijal, elektroinstalacije i dr.).
Daljim razvojem ovog preduzeća, organizacijom, transformacijom i proširenjem djelatnosti, kupljeno je preduzeće "AD Gradnja" koje je transformisano 2010. godine u "D.O.O. Gradnja". Firma se bavi proizvodnjom betona i eksploatacijom šljunka i pijeska, niskogradnjom i visokogradnjom.

                 Vizija i cilj poslovanja

Vizija preduzeća SOLARIS je da u narednom periodu obezbijedi vodeću poziciju na tržištu u oblasti izgradnje visokokvalitetnih stambenih i poslovnih objekata, da svojim klijentima ponudi realizaciju njihovih želja, a time svoje zaposlene motiviše na veću produktivnost u radu. Stvaranjem menadžmenta, i nabavkom mehanizacije koja je sposobna da odgovori visokim standardima u građevinarstvu "D.O.O. Solaris" i "D.O.O. Gradnja" su Vaš siguran partner za najzahtjevnije projekte. 
Kvalitet, stručnost i tačnost su vrijednosti na kojima počiva cjelokupno poslovanje naših preduzeća.

 

No comments

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Bijelo Polje
 • Kontakt:

  Kontakt:
  Adresa: Industrijska b.b., Bijelo Polje 
  Tel: +382 50 478 470 
  Mob:+382 67 474 123
  E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Last modified on subota, 21 jul 2012 15:06
Login to post comments