Greška
 • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 110
(1 Glas)
nedelja, 15 jul 2012 05:07

Hotel Tre Canne Budva

 

Menadžment kompanije Fab Live krenuo je u jedan od najvećih projekata u istoriji svog investicionog poslovanja koji je trenutno i jedna od najvećih investicija na crnogorskom primorju u sferi izgradnje apartmanskih objekata.

U pitanju je projekat Apart hotel “TRE CANNE” - Budva, hotel sastavljen isključivo od apartmana, različite kvadrature, predviđenih za prodaju ili izdavanje, u zavisnosti od zahtjeva klijenata. Hotel se nalazi na eksluzivnoj lokaciji, u strogom centru Budve, na udaljenosti sto metara od mora i u blizini gradske marine, a kao posebna pogodnost je i neposredna blizina Budvanskog sajma. Apartmani su sagrađeni tako da se iz samih apartmana i sa terasa pruža pogled na more, Budvanski zaliv i na Stari grad Budva.

Objekat je rasprostranjen na 36000m2 i sastoji se od tri nezavisne kule, vezane zajednickim prizemljem predviđenim za poslovne prostore, vrhunske restorane i druge ugostiteljske objekte kao i ekskluzivne radnje najpoznatijih svjetskih brendova.

Manje kule se uzdižu na sedam, a velika na četrnaest spratova, ne računajući prizemlje kao i dva nivoa podzemnih garaža, od kojih je jedna predviđena kao privatna, a druga kao javna garaza. Kompletan prostor ima ugrađen sistem zaštite od štetnih gasova, video nadzor, sprinkler sistem protivpožarne zaštite kao i postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Svi apartmani imaju sisteme protivpožarne zaštite- sprinkler sistem, multi-split sistem grijanja i hlađenja Carrier i Daikin, podno grijanje u kupatilima, elektro-oprema Siemens i Ave kao i strukturalni kablovski sistem (telefon, Internet, IPTV, VoIP servis), RTV/SAT, automatsku dojava požara, video interfon i video nadzor. Jedan od noviteta na našim prostorima je i sistem kontrole pristupa apartmanima, privatnoj garaži i liftovima što dodatno garantuje bezbjednost stanarima i gostima hotela.

U sklopu hotela funkcionisaće servisi- Agencija za održavanje, izdavanje i prodaju apartmana, zatim recepcija, vešeraj, mini benzinska stanica i autoperionica, tako da će osoblje biti na usluzi i najzahtjevnijim vlasnicima apartmana i gostima hotela.

 

 

No comments

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Budva
 • Kontakt:

  Mob: +382 69 019 999, +382 69 019 989
  Fax: +382 20 872 201
  Web: www.trecanne.me
  E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Last modified on ponedeljak, 30 jul 2012 09:25
More in this category: « Vila Fenix Budva
Login to post comments