(3 glasova)
subota, 21 jul 2012 09:51

Hotel Ambiente

Ideja porodičnog biznisa, koja nas preporučuje da se odmorite i uživate, zaživjela je otvaranjem hotela "AMBIENTE" marta 2002. godine. Počeli smo sa 4, a danas raspolažemo sa 14 smještajnih jedinica. U okviru prvog objekta smještena je recepcija, restoran, aperitiv bar, 4 sobe, kao i ljetnja i zimska bašta. Drugi objekat – aneks posjeduje 8 soba i 2 apartmana.

Sa pomoćnim ležajevima možemo smjestiti do 36 osoba, a tipovi soba su: jedna jednokrevetna, četiri dvokrevetne, šest sa francuskim krevetom, jedna trokrevetna, jedan junior i jedan apartman.

Hotel posjeduje i sopstveni parking prostor. Sobe su konformne, većina je sa terasama, a gostu su na usluzi: kablovska tv, besplatan internet, mini bar, klima, centralno grijanje, room servis...

Nalazi se na idealnoj lokaciji, neposredno uz Delta city centar, u dijelu grada gdje se nedaleko od hotela nalaze benzinske pumpe i glavne raskrsnice za aerodrom, Cetinje i Budvu, kao i Nikšić.

Aerodrom je udaljen 10-ak km, željeznička i autobuska stanica 4,5 km, a strogi centar glavnog grada 2,5 km. Na par stotina metara je budući Atlas centar, dva univerziteta, klinički centar, studentski dom kao i moderni stambeno - poslovni kvart, gdje su banke, ministarstva i ostali sadržaji.

Gostima se nude usluge na bazi noćenja sa doručkom, a za grupe i polupansion po pristupačnim cijenama. Za duže boravke i grupne posjete odobravamo popust. Za manji broj osoba (do 20), moguće je organizovati sastanke, seminare, prezentacije, koktele.. .

Radno vrijeme hotela je non - stop i uvijek ste DOBRODOŠLI!

Mi smo se potrudili, na Vama je da odlučite.

 

 

 

No comments

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:

  Adresa: Cetinjski put br. 34, Podgorica.

  Tel: + 382 20 235 535
  Fax: + 382 20 235 530
  Mob: + 382 68 012 252
  E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
  Web site: www.hotelambiente.me

   

   

Last modified on ponedeljak, 20 maj 2013 08:49
More in this category: « Hotel Tre Canne Budva
Login to post comments