Greška
 • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 110
(6 glasova)
nedelja, 15 jul 2012 01:37

Restoran ČARDAK

 D.O.O. "SM-PUT", čiji je vlasnik Bučan Mahmut, je preduzeće koje se bavi trgovinom i ugostiteljstvom. Postoji već dugi niz godina, i nalazi se u naselju Gubavač na 6 km od Bijelog Polja, ili 300 m od magistralog puta Bijelo Polje - Prijepolje.

     U sklopu firme nalaze se "Extra Market", restoran "Čardak" i frizerski salon. Tu je i parking od 960 m². Ukoliko posjetite naše objekte, naići ćete na ljubazno osoblje koje je tu da vas ugosti, na cijene koje su pristupačne svima, kao i na širok izbor artikala i domaćih specijaliteta.

     Restoran ČARDAK sa kapacitetom od 200 mjesta je opremljen u etno stilu, obiluje raznovrsnim menijem i raznim specijalitetima domaće kuhinje. Restoran razvija staru viziju u obliku autentičnog seoskog ambijenta, koji bi probudio nostalgična osjećanja svih koji čeznu za pravim ljudskim vrijednostima. To je restoran koji zadovoljava ne samo potrebu za dobrom hranom, već i potrebu za opuštanjem i meditiranjem. Potpuni doživljaj uživanja se može iskusiti jedino ličnim prisustvom u njemu.

    "Extra Market" sa svojih 300m², je opremljen sa najsavremenijim rashladnim vitrinama, i metalnim policama za izlaganje robe. U marketu možete kupiti: suhomesnate i mliječne proizvode, voće i povrće, kućne aparate, sve vrste plastike, širok izbor tekstila, hemiju, kozmetiku i konditorske proizvode od raznih dobavljača. Između restorana i marketa se nalazi zabavni dječiji park, gdje se vaša djeca mogu bezbjedno igrati.

     U krugu našeg preduzeća, nalazi se i savremeno opremljen muško-ženski frizerski salon. Nudi usluge svih vrsta frizura i uljepšavanja.

     Otvaranjem ovih objekata, stvorili smo mogućnost da čitava porodica opušteno uživa kod nas. Posjetite nas i uvjerite se u naše kvalitete.

 

 

No comments

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Bijelo Polje
 • Kontakt:

  Adresa: Ul . Gubavač b.b., Bijelo Polje
  Mobilni: 069/055-518 
                069/348-900 
  E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Last modified on subota, 21 jul 2012 19:16
Login to post comments