(4 glasova)
četvrtak, 19 jul 2012 04:46

CARINE

   Preduzeće ,,Carine” d.o.o. iz Podgorice, osnovano je 17.04.1991. godine. Sjedište društva je u Podgorici, u ulici Slobode br. 43. Vlasnik i osnivač društva je Čedomir Popović iz Podgorice, koji je ujedno i izvršni direktor. Osnovna djelatnost je pružanje ugostiteljskih usluga, koja se obavlja u dva objekta u Podgorici - restoran ,,Centar Carine”, u ulici Slobode br. 43 i ,,Carine”, ulica Moskovska br. 2-9. U okviru firme ,,Carine” d.o.o. posluje i hotel ,,Delfin” koji se nalazi u Bijeloj, u Herceg Novom.

   Centar ,,Carine” nalazi se u centru Podgorice, u ulici Slobode br. 43. Za četiri godine koliko postoji, postao je sinonim kvaliteta, dobre usluge i omiljeno mjesto za druženje svih generacija. Prostire se na površini od 2.000 m2. Objekat ima dva nivoa: prizemlje - na kome se nalaze picerija, lounge bar ,,Trendy”, poslastičarnica i pašterija - restoran italijanske kuhinje, i prvi sprat na kojem se nalazi ekskluzivni restoran sa četiri zvjezdice i kafeterija. Služe se specijaliteti internacionalne i italijanske kuhinje.

   Restoran ,,Carine” je moderno, luksuzno opremljeno zdanje u poslovnom centru Podgorice. U sklopu ugostiteljskog objekta su nacionalni restoran sa pet zvjezdica, špageterija - picerija, vinoteka i lounge bar. Pored bogatog menija koji je zaštitni znak ugostiteljskih objekata ,,Carine”, ovaj restoran gostima nudi širok izbor nacionalnih jela poput teletine ispod sača, jagnjetine sa ražnja, kačamaka, raštana sa kastradinom... Proizvodi koji se služe u nacionalnom restoranu - meso, mlijeko, kajmak i sir, su ekološki proizvodi sa farme na Pišču, u Pivi, na nadmorskoj visini od 2.000 m2.

   Hotel ,,Delfin” je 2004. godine u potpunosti renoviran, i sada je jedan od najmodernijih hotela na crnogorskom primorju. Hotel je površine 10.000 m2, sa 112 savremeno uređenih soba i 8 apartmana (ukupno 420 ležajeva). Restoran hotela ima 400 mjesta, a uz njega je napravljena banket sala sa 80 mjesta. Postojeće sale za borilačke vještine (džudo, boks, kick boks, karate, aikido...), i teretana koje se nalaze u suterenu hotela, takođe su renovirane. Plaža je potpuno izmijenila svoj oblik i kapacitet, i od male plaže na kojoj nije moglo stati više od 50-ak gostiju, napravljena je moderna plaža sa četiri puta većim kapacitetom. Plaža je opremljena najmodernijim plažnim mobilijarom (ležaljkama, lingeštulima i suncobranima), a za potrebe rekreacije i zabave gostiju, nabavljene su i pedaline i kajaci iz Italije. U neposrednoj blizini plaže je otvoren plažni bar, koji svojim oblikom, modernim dizajnom i ponudom, čini jedinstven objekat u Bijeloj i Herceg Novom.

No comments

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:

  CARINE
  Adresa:
   Ul. Slobode br. 43, ul. Moskovska 2-9, Podgorica
  Tel: +382 20 402 400, Fax: +382 20 402 403
  E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  Web site: www.carine.co.me

Last modified on sreda, 26 decembar 2012 09:48
More in this category: « Restoran Vuk Sempre »
Login to post comments