(1 Glas)
utorak, 17 jul 2012 02:31

Fab Live Podgorica

 

FAB LIVE d.o.o. je fabrika aluminijumske bravarije, osnovana 07.01.1996. godine. Nalazi se na magistralnom putu Podgorica –Petrovac, neposredno poslije skretanja za podgorički aerodrom.

Osnovna djelatnost firme jeste proizvodnja aluminijumske bravarije. Međutim, tokom vremena uspješnog rada u minulom periodu pored osnovne djelatnosti preduzeća iskristalisale su se i niz drugih, tako da danas Fab Live u svom sastavu posjeduje sledeći niz najsavremenijih pogona:

 • 1. Pogon za proizvodnju i obradu aluminijumske bravarije i staklenih fasada;
 • 2. Pogon za obradu nerđajućeg čelika - inoksa;
 • 3. Pogon za elektrostatsko bojenje aluminijuma - plastifikacija;
 • 4. Najsavremeniji pogon za obradu stakla;
 • 5. Pogon za obradu kompozitnih panela - etalbonda i drugih.

Sve to je rezultat aktivnog praćenja savremenih kretanja, tehnoloških rješenja i inovacija iz ove oblasti. Konstantno prisustvo i praćenje sajmova i simpozijuma iz ove oblasti, kao i saradnja sa najeminentnim svjetskim kompanijama uslovili su da Fab Live postane lider i u proizvodnji i prodaji kao i praktično inovator u ponudi na crnogorskom tržistu u svojoj branši.

Proizvodni program fabrike je nestandaran i obuhvata izradu i ugradnju prozora svih oblika i dimenzija, sa ili bez termo - prekida, ulaznih i balkonskih vrata, kliznih vrata i prozora, prozorskih i balkonskih zaluzina, pregradnih zidova sa ispunom od stakla, panela ili u kombinaciji sa drugim materijalima, aluminijumskih polustrukturalnih i strukturalnih fasada, kao i ostale konstrukcije standardnog i vanstandardnog oblika.

Ulaganje u razvoj dovelo je do toga da FaB Live proširi proizvodni program. Novi pogoni u sastavu fabrike su pogon za elektrostatsko bojenje aluminijumskih profila, pogon za izradu tipskih panela za ulazna vrata, pogon za obradu stakla sa linijom za izradu termopan stakla i modernom višefunkcionalnom CNC mašinom za obradu stakla (graviranje, brušenje, fazetiranje, pisanje, bušenje i sječenje). Fab Live takođe u svom asortimanu posjeduje najsavremenije kalionično postrojenje (Kalionicu) koja posjeduje mogućnost kaljenja stakla i izradu zakrivljenog stakla. Ova mašina je jedina te vrste u ovom dijelu Evrope. Sve ovo čini FaB live jedinstvenim po proizvodnom programu i kvalitetu usluge.

No comments

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:

  Fab Live d.o.o.
  Adresa: Mahala b.b.
  Podgorica, Crna Gora;
  Tel: 020 872 764
  Fax: 020 872 201
  Mob: 382 69 317 358
  Web: www.fablive.me
  E-mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

   
Last modified on petak, 20 jul 2012 18:52
Login to post comments