(11 glasova)
sreda, 18 jul 2012 09:58

Plasal

 Firma PLASAL DOO je osnovana 1996. godine, i od tada se bavimo proizvodnjom PVC i AL stolarije. Dosadašnji uspjeh u poslovanju temelji se na kvalitetu materijala sa kojima radimo, prihvatljivim cijenama proizvoda, brzim rokovima i preporukama naših dosadašnjih kupaca. Pored proizvodnje, nudimo i ugradnju naših proizvoda po pristupačnim cijenama. 
PVC i AL stolarija 
Sve vrste prozora i vrata, šiber prozori i vrata, polustrukturalna i strukturalna fasada, kiosci, roletne, prodaja Pvc profila 
PVC i AL profili 
Prednosti sistema šestokomorni S 8000 IQ plus GEALAN PVC profili:
odlične karakteristike toplotne izolacije1.1W/m²K 
- Umanjuje zvuk do 47db, izuzetna stabilnost, elegantne linije, estetski dizajin, razne varijante, povećana zaštita od provale, usled velike širine presjeka i sigurne povezanosti profila i okova. Odlična statika usled čeličnog ojačanja i velike ugradne dubine. AL profili – AL profil sa termoprekidom, čije glavne prednosti su: 
- Veliki izbor ramova i krila, visoka termo izolacija 2.5W/m²k, visoka zvučna izolacija do 52db, idealan za stambene i poslovne prostore.

ROLETNE

- Radi zaštite od sunca ili vjetra i kiše, na prozore se ugrađuju roletne. Lamele su smještene u kutiji, koja može biti vidljiva ili nevidljiva. Lamele su aluminijiski punjene sa poliuretanskom pjenom, a rolet kutija može biti unutrašnja i vanjska. Mehanizam za dizanje i spuštanje roletni može se izvesti u tri varijante: standardni, automatski i preko trake.

PVC I AL prozori

PVC PROZORI 

- Dizajn prozora se radi u šest komora, u modernoj optici, visokom toplotnom izolacijom, za najviše zahtjeve stambenih i poslovnih građevina, atraktivna i elegantna optika, glatke unutrašnje površine lake za čišćenje, visoka zvučna izolacija, zastakljivanje do 34mm.

AL PROZORI 

- Jedan od najšire primijenjenih sistema toplotne izolacije na evropskom i internacionalnom tržištu, koji u najvećoj mjeri ispunjava kako arhitektonske, tako i zahtjeve ekonomičnosti. Promišljen i izvaredan dizajn ove serije je odraz konstrukcije modernog vremena.

PVC I AL VRATA

Prednost PVC vrata: Mnogostruka mogućnost oblikovanja, pouzdan rad, najbolja stabilnost zbog velikih presjeka profila, velika zaštita od provale, dobra toplotna izolacija. 
Ulazna vrata zauzimaju važno mjesto u gradnji kuće. Kroz njih svakodnevno stupamo u kontakt sa vanjskim prostorom, kroz njih se ulazi u intimu našeg doma. Zbog svega toga, njima bi trebalo posvetiti naročitu pažnju kod planiranja. PVC ulazna vrata bi trebala ispunjavati par normi: Estetika, dugovječnost, protivprovalni aspekt, protivprovalne sigurnosne brave. 
Prednosti AL vrata: Mnogostruka mogućnost oblikovanja, pouzdan rad, najbolja stabilnost zbog velikih presjeka profila, velika zaštita od provale, dobra toplotna izolacija.
Aluminijska stolarija ekonomski je isplativa, ima i veći dugogodišnji vijek trajanja, a odlikuje se i prednostima kao što su: Termo izolacija, akustična izolacija, dobra plastifikacija, završna obrada čini je otpornom na vremenske uslove: sunce, kiša i mraz). Pogodna je za zastakljivanje stambenih i poslovnih objekata. Ulazna vrata mogu se oblikovati prema vlastitom prostoru.

No comments

Additional Info

 • Mapa:

   

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:

  Tuški put, Karabuško polje b.b.
  81.000 Podgorica
  Tel/fax: 020 870 229, 870 396
  Mob: 069 013 530, 069 072 677

Last modified on sreda, 16 jul 2014 22:16
More in this category: « Np trade
Login to post comments