(2 glasova)
sreda, 18 jul 2012 02:30

Lux Centar Podgorica

D.O.O. Karipuana

Butik iza kojeg stoji 15 godina uspješnog rada. Uz nas ste postajale djevojke, žene i majke. Trudimo da se zadovoljimo svaku odjevnu potrebu i ukus. Naš butik ima širok asortiman konfekcije, kožne galanterije i bižuterije. Veliki izbor majci, pantalona, suknji i haljina. Na jednom mjestu ćete naći eleganciju, kežual i sportsku garderobu za žene.

Naš cilj je da ponudimo visok kvalitet robe i usluge po najpovoljnijim cijenama.

D.O.O. Milenium Bridž


Zaboravite na kupovinu u drugim radnjama, obucite se kod nas od glave do pete.

U našem lokalu je zastupljen elegantno-sportski program. Nudimo širok asortiman odjeće za muškarce. Veliki izbor odijela, pantalona i sakoa od štofa i lana. Košulje strukiranog i klasičnog kroja. U butiku možete naći šorceve, bermude i majce od pamuka i trikotaže u najširem izboru boja - kako za mlade, tako i za starije.

Nudimo vam raznovrstan izbor kravata, čarapa i veša. Kožnu galanteriju sa izborom novčanika, kaiševa i torbica. U programu imamo i trenerke sportskog i elegantnog kroja.

Namijenjeni smo svim generacijama, već 9 godina za vas.

D.O.O. Boni AsanovićNaš butik je namijenjen najmlađima. Sa vama smo već 15 godina. Od trenutka kada se vaša djeca rode pa dok ne postanu tinejdžeri trudimo se da bogatim asortimanom ispratimo njihovo odrastanje i želje. Po povoljnim cijenama možete kod nas naći bebi komplete, bodie, pidžame, pape ,špihoznice i igračke. Od čistog pamuka, najslađe i najnježnije. Za vašu djecu nudimo veliki izbor trenerki, kompleta, pantalona, farmerica i jaknica. Raznovrsne dezene i boje dukseva, majci, pidžama, helanki, suknjica i haljinica.

Cijene su nam najniže u gradu a kvalitet na prvom mjestu. 

No comments

Additional Info

  • Mapa:

  • Grad: Podgorica
  • Kontakt:

    Tel: 068/633-490

    Mob: 068 548 638

Last modified on ponedeljak, 23 jul 2012 10:32
More in this category: « TFY i L´AZARRO Marella »
Login to post comments