(1 Glas)
utorak, 17 jul 2012 22:57

Marina Rinaldi

 1980. godine, “Max Mara fashion group” stvara “Marinu Rinaldi”, veliki izazov, kreirajući odjeću za žene sa veličinom preko 46. Stvara preokret u istoriji oblačenja. Do tada u svijetu, nije bilo kompanije posvećene ovom tipu žena, prateći njihove ukuse i zadovoljavajući njihove želje da budu ženstvene, moderne i zadovoljne sobom.

“Marina Rinaldi” je jedan od najboljih brendova u svijetu. Cilj ove modne kuće je da pokaže ljepotu i atraktivnost žene. Omogućava joj da pronađe svoj stil oblačenja kroz koji izražava svoju ličnost. “Marina Rinaldi” ne prekriva ženu, već je oblači sa stilom i šalje poruku da stil nije veličina već stav.Kolekcija jesen-zima 2011/2012, prvenstveno ističe luksuz. Vodeću ulogu u sezoni imaju vlakna kao što su kašmir i kamilja dlaka u svojim najdragocjenijim verzijama. Drugi je pečat krzno koje čini odjeću jedinstvenom i bezvremenom. U večernjim časovima linija GIORNO naglašava ženske linije sa neutralnim bojama i čipkom, stavljajući akcenat na proizvodnju plemenitih i ručno tkanih tkanina. Boja kože je i dalje trend kao i jake boje u kombinaciji sa crnom. Šalovi su obavezan dodatak, veoma trendi i u duhu 70-ih.

No comments

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:

  Adresa: Bul. Džordža Vašingtona br. 64, Podgorica

  Mob: 069 307 002

  Tel: +382 20 234 370

  E-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

   

   

Last modified on petak, 20 jul 2012 18:03
More in this category: « Marella Rock&Rose »
Login to post comments