(3 glasova)
subota, 21 jul 2012 18:57

Benetton Podgorica

 

„Benetton Grupa“ prisutna je u 120 zemalja širom svijeta. Firma MP “Marketing” zastupnik je Benettona za Crnu Goru od 1994.godine I trenutno funkcioniše na dvije lokacije u Podgorici. Ovo je grupa sa jakim italijanskim karakterom čiji su stil I kvalitet jasno vidljivi u linijama United Colors of Benetton, glamurom orjentisana kolekcija veša Undercolors i dječija kolekcija- 012. Proizvodi preko 150 miliona odjevnih predmeta godišnje. Mrežu “Benetton Grupe” čini oko 6.000 savremenih prodavnica širom svijeta koje nude visok kvalitet pruženih usluga, sa ukupanim prometom od preko 2 milijarde evra.

UNITED COLORS OF BENETON

KOLEKCIJA PROLJEĆE/LJETO 2011

Ženska kolekcija
Benettonova kolekcija Proljeće / Ljeto 2011. je bogata pričama koje su svjetovima daleko ali zapravo imaju zajednički link: strast za elegancijom. Mi predstavljamo romantične priče o cvijeću, svetlucava sunčana popodneva koja dominiraju bijelom bojom i živopisne noći koje su prožete sa jarkim bojama. 
Pamuk je ključ nove sezone, koji se sa različitošću izdvaja iz okruženja.

Muška kolekcija
Benettonova kolekcija Proljeće / Ljeto 2011. može da bude birana iz niza odjeće i galanterije koja je dizajnirana da ispolji različitu stranu njegovog karaktera. 
Za muškrca od akcije tu je sportsko - vojnički look gdje su platno i džemper odlučujući elementi njegovog odijevanja, ili potpuno plavo, zato što teksas nikad nije demode, posebno u kombinaciji sa drugim indigo stvarima. Sa izgledom koji se kreće od Majamija do Havajskih ostrva, Benetton muškarac ima njegovo ljeto pokriveno.

GALANTERIJA
Benettonova galanterija i obuća su dizajnirani i stvoreni kao potpun dio Proljeće / Ljeto kolekcije. Materijali koji su izabrani odgovaraju atmosferi izgleda i temama koje upotpunjavaju svaku priču savršeno. Platno, teksas, koža, najlon, konac i saten su detalji na torbama, torbama na rame, patikama i velikim šalovima. 

Dječija kolekcija
Benetton dijete posjećuje farmu. Proljeće / Ljeto 2011. kolekcija inspiriše atmosferom sa sela, sa svojim bojama, mirisima i ukusima, koja postaje prava avantura viđena kroz oči jednog djeteta. Hajde da zamislimo grupu nevaljalaca koji se zabavljaju u plastovima sijena, sa kravama, jagnjadima, i kozama. Raznovrsna roba prati djecu na poseban dan.
Za ljeto 2011. Benetton predlaže da se čitava garderoba dizajnira posebno imajući djecu na umu. Za NJU izbor je pao da bude između romantičnog i sportskog. Majica sa cvijećem i voćkicama je nošena sa teksas jaknom i mini suknjom. Dok ON bira svijetlu jaknu sa velikim natpisima i sa iscijepanim plavim farmerkama i izblijeđelom košuljom. Odličan izgled za penjanje, skakanje i trčanje.

 

 

 

 

No comments

Additional Info

Last modified on četvrtak, 07 mart 2013 12:58
More in this category: « Rock&Rose IRIS »
Login to post comments