(5 glasova)
utorak, 17 jul 2012 23:43

Neven

Cvijeće u naše živote unosi najljepše palete boja i neodoljivih mirisa. Ono u svaku životnu priliku unosi neizbrisivi trenutak sreće i pretvara je u nezaboravnu i čarobnu ljepotu življenja. Veoma je teško zamisliti život bez cvijeća, bez najljepšeg ukrasa koji nam život pruža.

Prijatnu atmosferu u domu podići će i cvijeće, pa bi zato bilo poželjno imati ga uvijek u svom stanu.

Zbog toga se cvjećara "Neven" posvjećuje samo Vama. Dođite da zajedno kreiramo, aranžiramo i ukrašavamo Vaš poslovni i životni prostor. Jer, cvijeće i cvijetni aranžmani sastavni su dio značajnih porodičnih i društvenih događaja.

I zato, poželjno je imati svog cvjećara koji osim želja i sklonosti - poznaje klijenta lično. Ispunjavajući Vaše želje rađa se inspiracija, nit vodilja, pomoću koje se ruže, lale, ljiljani i sva sila boja i oblika stapa u bukete, aranžmane, sve ono što život čini tako neodoljivo lijepim, a što već ispunjava mnoge domove i ustanove u našem gradu.

Cvjećara "Neven" zato uspješno posluje već dugi niz godina, na lično i zadovoljstvo brojnih klijenata. Zato dođite sa povjerenjem i prepustite se našem znanju i umijeću. Vjerujte, bićete zadovoljni a Vaše zadovoljstvo prava je radost za nas.

No comments

Additional Info

  • Mapa:

  • Grad: Podgorica
  • Kontakt:

    Adresa: Ul.Moskovska, Zgrada “MAXIM”, Podgorica 
    Mob: +382 69 827 999

Last modified on petak, 20 jul 2012 11:08
Login to post comments