(1 Glas)
subota, 21 jul 2012 03:39

GEOMAX

 

Geo Max Group d.o.o. je privatno preduzeće, osnovano u septembru 2008. godine. Registrovani smo za obavljanje svih djelatnosti iz oblasti geodezije. Od samog početka rada, uz želju za pružanjem kompletne, tačne, brze i finansijski povoljne usluge, postavili smo visoke kriterijume za uspjeh u poslovanju: 
- kvalitet radova i stručni pristup poslu
- poštovanje tehničkih propisa i pravila struke
- timski rad i brzina izvođenja radova uz poštovanje rokova.

Osnovna djelatnost preduzeća je izrada tehničke dokumentacije, izvođenje geodetskih radova kao i vršenje stručnog nadzora. Ponosni smo na činjenicu da smo za kratko vrijeme pronašli svoje mjesto na tržištu i postali pouzdan partner korisnicima naših usluga i poslovnim partnerima iz oblasti građevine, arhitekture i geodezije.

Naš tim predvode visokoobrazovani geodetski stručnjaci koji svojim znanjem i željom za stalnim usavršavanjem doprinose kvalitetnom obavljanju kako terenskih tako i kancelarijskih poslova.

Posjedujemo Licence za projektovanje i izvođenje geodetskih radova izdate od strane Uprave za Nekretnine Crne Gore i Inženjerske komore Crne Gore.

Posjedujemo savremene mjerne instrumente i opremu. Za sve instrumente posjedujemo uvjerenja o etaloniranju izdata od akreditovane metrološke laboratorije.

Naš cilj je da u narednom periodu doprinesemo još kvalitetnijem pružanju usluga, stalnim usavršavanjem, timskim radom, poštovanjem tehničkih propisa i pravila struke.

 

No comments

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:

   


  Adresa:Ulica Kralja Nikole 101
  8100 Podgorica 
  Crna Gora Tel/faks: 020 647 393
  Mob: 068 537 283
  E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  Web: www.geomaxgroup.com

   

Last modified on subota, 21 jul 2012 21:31
Login to post comments