(1 Glas)
nedelja, 15 jul 2012 00:47

Merkator International

 

    Preduzeće “MERKATOR INTERNATIONAL” d.o.o. postoji od 21. decembra 1991. godine. Počelo je sa jednim uposlenim radnikom, a danas ima 51 stalno zaposlenih radnika. U svom vlasništvu posjeduje 1.300 m² poslovnog prostora, i površinu od 15 ari gradsko-građevinskog zemljišta. Rad je organizovan po sektorima i to: 

 - Štamparija 
 - Veleprodaja kancelarijskog i školskog materijala 
 - Maloprodaja 
 - Design studio
 - Digital printing

     Bogat i savremen mašinski park daje nam tehničke i tehnološke prednosti na tržištu, i svakako preporuke da i vi baš nas odaberete za dobavljača u narednom periodu. Preduzeće prilikom zapošljavanja sarađuje sa "Zavodom za zapošljavanje", tako da u proizvodnim pogonima preduzeća, savremene i moderne mašine opslužuje kvalifikovana i stručna radna snaga, kojom rukovodi visokoobrazovani menadžmentski tim koji uspješno obavlja svoje poslove. Samim tim garantujemo traženi kvalitet i izvršenje konkretnih usluga.

    Naše preduzeće je svjesno koliko je važno nesmetano i efikasno funkcionisanje vaše redovne djelatnosti, pa smo spremni ponuditi komisiji da neposrednim uvidom utvrdi sve naše tehničko-tehnološke karakteristike i prednosti jer posjedujemo:

- 10 štamparskih mašina marke HEIDELBERG;

- 3 štamparsko-knjigovezačka noža;
- Digitalnu mašina za kolor štampu marke XEROX;
- Ploter za beskonačnu štampu marke MIMAKI;
- Kater za obrezivanje i oblikovanje marke MIMAKI;
- Mašinu za lasersko graviranje na PVC, metalu, tekstilu, drvetu i staklu, i
- 20 doradnih i pomoćnih mašina.

     Da smo spremni na saradnju sa vama, preporučuje nas dugogodišnja saradnja sa "Upravom za šume Crne Gore", "Željeznicom Crne Gore", "Kliničkim Centrom Crne Gore", Sudovima Crne Gore, "Veterinarskom upravom Crne Gore", Domovima zdravlja u Plavu, Beranama, Pljevljima, Ulcinju i Kolašinu, "Delta Generali osiguranje", "Ljetopis AD", kao i čitava lepeza privatnih kompanija, koje kupuju našu robu i dalje je plasiraju na tržište. 
     Napominjemo i to, da od oktobra 2009. god., teče proces aktivnosti oko standardizacije i dobijanja sertifikata ISO 9001. Dobijanjem tog sertifikata otvara nam se mogućnost učestvovanja na tržištima van Crne Gore.

 

No comments

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Bijelo Polje
 • Kontakt:

   

  Adresa: Ul. Živka Žižića b.b., naselje Pruška, Bijelo Polje 
  Tel. +382 (0)50 430 444
  Mob. +382 (0)69 309 855
  E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
  Web adresa: www.merkator.biz
   

   

Last modified on subota, 21 jul 2012 15:17
More in this category: « Primo Design
Login to post comments