(0 glasova)
subota, 21 jul 2012 01:03

Bookmakers

 

Kladionice "Sporting" u Budvi i kladionice BOOKMAKERS u Podgorici, počele su sa radom krajem 1996. godine i početkom 1997. godine. SPORTING BOOKMAKERS je nastao spajanjem ova dva lanca kladionica juna 2004. godine, i od tada funkcioniše kao jedan sistem. Matična firma SPORTING GROUP d.o.o. trenutno ima preko 70 uplatnih mjesta širom Crne Gore, i preko 200 zaposlenih.

Ponosni smo što smo za ovih trinaest godina, stvorili jaku nacionalnu kompaniju, koja je postala lider, ne samo po svojoj veličini, već i kao inovator u oblasti organizovanja igara na sreću. Trudili smo se da kroz stalno inoviranje i obogaćivanje ponude, ponudimo veoma liberalne uslove za klađenje uz razne benificije, preko blagovremene i redovne isplate, s ciljem da postanemo vaš savjestan partner, da vam pružimo prije svega dobru zabavu, a onda i zaradu!

Biti najveći, znači biti najodgovorniji. Prvenstveno prema vama! Uvjek smo se trudili da ostanemo u granicama zabave. Veoma je važno prepoznati granicu gdje zabava prestaje! Zato, neka vam klađenje u kladionicama SPORTING BOOKMAKERS bude prvenstveno dobra zabava!

Naša najveća snaga i motiv leži upravo u vama - u desetinama hiljada stalnih i lojalnih korisnika, kojima želimo da se odužimo, nudeći vam uvijek više od samog klađenja. Obećavamo da ćemo se neprestano truditi da ostanemo korak ispred svih, i da ćemo se, osluškujući vaše potrebe, neprestano usavršavati. Zato, s ponosom, možemo da kažemo, da je klađenje u SPORTING BOOKMAKERS-U SIGURAN FIKS!

 

 

 

No comments

Additional Info

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:

   

   

  e-mail
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

   

   

Last modified on subota, 21 jul 2012 21:12
Login to post comments