(1 Glas)
ponedeljak, 16 jul 2012 19:45

Dalas

 

Kompanja “Dallas” se nalazi na teritoriji dvije države i prisutna je u svim zemljama regiona. Kao multinacionalna kompanija sa svojih 8 fabrika, vlastitom maloprodajom i veleprodajnom mrežom, upošljava 1160 radnika. Pored fabrika za proizvodnju tapaciranog namještaja, tu su i fabrike za proizvodnju namještaja od masiva, oplemenjenih i furniranih ploča. U sklopu kompanije “Dallas” su i fabrika spužve, fabrike za primarnu preradu drveta, a kompanija se bavi i eksploatacijom i preradom treseta.

Kupovinom fabrika 50. godišnjom tradicijom “Šipad enterijer” i fabrike “Jelak”, kao i naslijeđivanjem stručnog kadra, kompanija je razvila još jednu reprezentativnu djelatnost–opremanje i unutrašnja arhitektura objekata.

Zahvaljujući timskom radu, kvalitetnom menadžmentu, ulaganjem u visokostručne kadrove, kao i modernoj tehnologiji, kompanija “Dallas” je u mogućnosti da odgovori najkompleksnijim zahtjevima projektanata. Kao takva, postala je jedna od vodećih kompanija za opremanje: hotela, banaka, ambasada, televizijskih kuća, biznis centara, sportsko rekreativnih centara, kliničkih centara, sakralnih objekata itd.

Kod serijske proizvodnje namještaja i u izradi opremanja enterijera, koristimo najkvalitetnije materijale prema zahtjevima projektanata: masiv (mahagoni, tik, hrast, orah, jasen, javor, bukva, bor itd.), medijapan ploče, furnirane plemenitim furnirima svih vrsta, oplemenjena iverica poznatih evropskih proizvođača, negor ploče, vodootporne i panel ploče.

U završnoj fazi površinske obrade, koriste se najkvalitetnije boje i lakovi najpoznatijih evropskih i svjetskih proizvođača. Pored ovih materijala, za tapaciranje koristimo negorive materijale sa teflon zaštitom, prema standardima Evropske Unije. Naša poslovna strategija je kvalitetna i precizna izrada, vrhunski dizajn, konkuretna cijena, pridržavanje ugovorenih rokova, a sve u cilju zadovoljenja kupaca.

 
No comments

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:

  Podgorica: Josipa Broza Tita b.b.
  020 658-695, 067/282-210

  Bar: RK "izbor", Vladimira Rolovića b.b.
  030 303-204, 067/282-211

  Rožaje: Ibarska
  051 272-426, 067/282-201

Last modified on petak, 20 jul 2012 21:16
More in this category: « Doding
Login to post comments