(0 glasova)
utorak, 17 jul 2012 00:40

Forum-MNE

 

VIZIJA

Pravedno i miroljubivo društvo čijem razvoju doprinose aktivni mladi građani.

MISIJA

Forum MNE je organizacija koja ostvaruje svoju viziju pružajući podršku razvoju mladih ljudi u svjesne, odgovorne i aktivne pojedince i građane sposobne da prepoznaju, traže i ostvaruju svoja prava i doprinose razvoju miroljubivog i pravednog društva. 
Mi razvijamo i sprovodimo: programe neformalnog obrazovanja, sa posebnim akcentom na omladinski rad u zajednici, podstičemo kreativnost i aktivizam među mladima, promovišemo dječja i ljudska prava, te podržavamo izradu i primjenu omladinske politike u saradnji sa svim važnim činiocima u društvu.

VRIJEDNOSTI

Forum MNE sve programe i aktivnosti zasniva na principima i vrijednostima: nediskriminacije, tolerancije, cjeloživotnog učenja, preuzimanja odgovornosti i promovisanja lične odgovornosti, transparentnosti, proaktivnosti, poštovanja i vrednovanja mladih i aktivnog učešća mladih u procesu donošenja odluka.
Forum MNE je strogo protiv bilo koje vrste diskriminacije. Forum MNE obezbjeđuje siguran ambijent u kom se svako osjeća dobrodošlo i gdje se prema svima ravnopravno ophodi bez obzira na: religiju, pol, godine, jezik, boju kože, nacionalnost, političko ili seksualno opredjeljenje i druge osobenosti. U svom radu, posebnu pažnju posvećujemo ranjivim grupama.

STRATEŠKI PRAVCI FORUMA MNE (2010-2015)
1. ZAGOVARANJE I LOBIRANJE ZA BOLJI POLOŽAJ MLADIH
2. PRIZNAVANJE I PREPOZNAVANJE NEFORMALNOG OBRAZOVANJA
3. JAČANJE MEĐUNARODNE SARADNJE
No comments

Additional Info

 • Mapa:

  forummne

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:

  Adresa: Ul. Bratstva i jedinstva br. 4
  Podgorica
  Tel/fax: + 382 20 602 710
  E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Last modified on četvrtak, 07 mart 2013 13:17
Login to post comments