(5 glasova)
sreda, 18 jul 2012 07:11

ITS Information Technology Service

 

Firma ITS - Information Technology Service osnovana je 2009. godine.

  Osnovna djelatnost firme je prodaja i servis laptop računara i računarske opreme. Firma je nova, ali i uspješna na tržištu, zahvaljujući mladim i obrazovanim kadrovima koji slijede savremene trendove u informatičkim tehnologijama.

  Jedan dio preduzeća zadužen je za nabavku i prodaju laptop i desktop računara i računarske opreme. Ovdje možete naći proizvode poznatih svjetskih proizvođača (TOSHIBA, Fujitsu, HP/Compaq, LG, CANON, EPSON, Acer, Asus, Genius, Omega, Hama...), kao i rezervne dijelove za sve tipove laptop računara (displeje, tastature, baterije), adaptere svih voltaža i amperaža, štampače, fotokopir aparate i dr.

  Posebno smo ponosni na uvoz proizvoda koji su veoma neobični i jedinstveni na području Crne Gore.

  ITS - Information Technology Service raspolaže sa visoko sofisticiranom i profesionalnom opremom na kojoj je omogućen profesionalan rad, zbog čega smo spremni prihvatiti i uraditi vrlo složene poslove, za koje garantujemo kvalitetan servis i dogovorene rokove. U modernom svijetu potreba za serviserima laptop računara je jednaka potrebi za dobrim automehaničarem ili električarem. Naš tim stručnih ljudi će Vam brzo, efikasno i po pristupačnoj cijeni riješiti sve postojeće probleme (npr. reinstalacija Windowsa, dodavanje ili zamjena komponenata za desktop i laptop računare, ili efikasna intervencija na vašem štampaču).

• * Specijalizovani servis:
• * Notebook i laptop računari
• * Desktop računari
• * Štampači…

  ITS servis će se pobrinuti da Vam se u budućnosti, preduzimanjem mjera prevencije, isti problemi ne dešavaju učestalo. Nadamo se da ćemo i nadalje svojim pristupom opravdati Vaše povjerenje uz uzajamno zadovoljstvo.

1 comment

 • Comment Link Jelena sreda, 27 mart 2013 16:52 posted by Jelena

  Da li mi možete poslati na e-mail ponudu sa fotografijama i konfiguracijama za lap-top računare koje imate u ponudi?

Additional Info

 • Mapa:

  itsmapa

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:

  INFORMATION TECHNOLOGY SERVICE
  Adresa: Bul. Josipa Broza Tita br. 8, Podgorica
  Tel: +382 20 512 596,  Fax: +382 20 656 983
  E-mailOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  Web: www.itscg.me

Last modified on sreda, 16 jul 2014 22:27
More in this category: Tagor Podgorica »
Login to post comments