(2 glasova)
ponedeljak, 16 jul 2012 20:55

Haydana's lady fitness

 

Dobro došli na internet prezentaciju novih standarda fitnesa. Nažalost ne postoji način da putem interneta naručimo savršeno tijelo, niti magičan put kojim ćemo ga dovesti u idealno stanje. Ali postoji mnogo različitih načina da postaviš bolje ciljeve. pomjeriš svoje granice, prihvatiš nove izazove i ostvariš sopstveno savršenstvo. Magičan štapić je u tvojim rukama. Vježbaj sa nama!

PILATES

MALE LOPTE, PRSTEN TRAKE, POWER YOGA

Pilates

vam pomaže da se oslobodite bolova u kičmi, ojačate trbušne i leđne mišiće, poboljšate disajne sisteme, povećate pokretljivost zglobova i dobijete lijepo i vretenasto tijelo.

AEROBIC

HI-IMPACT, HI-LO, VJEŽBE OBLIKOVANJA

Hi-impact-

u bukvalnom prevodu znači 'jak udar'. Obuhvata korake jakog intenziteta. Namijenjen je isključivo dobro utreniranim vježbačima.

Hi-lo-

kombinacija jednostavnih plesnih pokreta visokog intenziteta ukomponovanih u jednostavnu koreografiju.

Vježbe oblikovanja-

ako ne volite skakanje, ovo je program za vas. Sve vježbe su niskog do srednjeg intenziteta rada, pri čemu se koriste tegići i gumene trake. Bez složenih koreografija.

 

KICK

KICK AEROBIC, TAE BO

Uključuje pokrete iz raznih borilačkih vještina i jedan je od najzahtjevnijih i najintezivnijih programa. Ako ste dovoljno hrabri, probajte!

STEP

BASIC

ADVANCE

Basic -

korišćenjem klupica povećava se intenzitet rada i poboljšava struktura kretanja. Maksimalno ćete angažovati donje ekstremitete i djelovati na njihovo oblikovanje.

Advance -

program sadrži složenije koreografije.

DANCE

LATINO, HIP HOP, FUNCK, SALSA

Dobar, veseo i zavodljiv čas, namijenjen pogotovo onima koji vole da igraju. Lak za praćenje. Sigurno vam neće biti dosadno.

No comments

Additional Info

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:
  Hajdana Milačić 
  međunarodni instruktor aerobika i pilatesa
  Kontakt: 
  ul. Kralja Nikole 109 ( lokacija )
  tel:

  067 66 33 44


  e-mail: 
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  / Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Last modified on petak, 20 jul 2012 18:49
More in this category: « Best Soko Gym »
Login to post comments