(3 glasova)
nedelja, 15 jul 2012 02:15

Bengal Podgorica

 

Kompanija DMV GROUP, osnovana je 31.01.2005 godinu sa sjedištem u Podgorici.

Ovo je prva kompanija u Crnoj Gori direktni uvoznik robe iz Indije. Prvobitno, kompanija je bila orijentisana samo na veleprodaju i upravo na taj način stekla povjerenje svojih kupaca, naravno zahvaljujući kvalitetu koji posjeduje i jedinstvenosti ponude na ovim prostorima. Kako je tržište od samog početka pokazalo veliki interes za ovakve proizvode, kompanija je širila svoje kapacitete i ponudila svoj asortiman u prvom maloprodajnom objektu, a danas se može pohvatili sa takva četiri.

Asortiman koji nudi ova kompanija stalno se širi, uvozom ručno rađenog indijskog komadnog namještaja, kućnog tekstila, kožnih tepiha i nadaleko poznatog čaja - luksuznih pakovanja "Darjeeling" i "Assam", koji su se upravo preko nas prvi put našli na ovim prostorima.

Kompanija je takođe angažovana i na promociji svog brenda BENGAL, kroz koji su sve naše radnje prepoznatljive. Svakako treba napomenuti da sve ovo ne bi bilo moguće bez naših partnera iz Indije, sa kojima imamo saradnju na najvišem profesionalnom nivou, i koji nam omogućavaju direktan ulaz kod proizvođača koji sarađuju sa najvećim svjetski poznatim brendovima. Na kraju, većina proizvoda naše kompanije proizvodi se za sopstvene potrebe, po našem dizajnu sa zaštićenim brendom, što je takođe ekskluzivitet na ovim prostorima.

 

 

No comments

Additional Info

 • Mapa:

 • Grad: Podgorica
 • Kontakt:

  Kontakt: Adresa: Ul. Ilije Plamenca b.b., Podgorica
  Veleprodaja: Ul. Iva Vizina br. 23
  Tel: +382 20 663 010
  Fax: +382 20 663 011
  E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

  Web: www.bengal.co.me

Last modified on ponedeljak, 23 jul 2012 10:43
Login to post comments